مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بهداشت رواني در ازدواج ازجمله مسائلي است كه تمامي زوجين به آن نياز دارند. احتمالاً متوجه شده‌ايد كه ارتباط عاطفي و كيفيت ازدواج شما تا حد زيادي بهداشت رواني‌تان را تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. هرچه روحيه و شرايط ذهني مطلوب‌تري داشته باشيد مي‌توانيد كيفيت ازدواج خود را نيز افزايش دهيد. به همين خاطر مشاورين خانواده معتقدند كه بهداشت رواني و كيفيت ازدواج يك فرد، دو رابطه متداخل هستند كه هريك ديگري را تحت تأثير قرار مي‌دهد. بااين‌حال زوج‌ها به راهكارهايي كه به شرايط روحي آن‌ها و همسرشان كمك مي‌كند يا رضايت آن‌ها از زندگي زناشويي را افزايش دهد توجه چنداني ندارند. با توجه به اين مسئله ما نيز در اين مطلب راجع به بهداشت رواني در ازدواج و تأثيرات مثبت و منفي آن صحبت خواهيم كرد.

منبع: بهداشت رواني در ازدواج | با چه بيماري هاي رواني نمي توان ازدواج كرد؟

بهداشت روان چيست و چه اهميتي در ازدواج دارد؟

بهداشت روان به‌طوركلي به اين معناست كه فرد احساس مثبتي نسبت به خود و توانايي‌هايش داشته، به‌راحتي بتواند با شرايط محيطي تطبيق پيدا كرده و از توانايي‌هاي خود براي بهبود وضعيت زندگي استفاده كند. به عبارتي يكي از اصلي‌ترين موضوعاتي كه در ارتباط با بهداشت روان مطلوب مطرح مي‌باشد اين است كه فرد برخلاف بيماران افسرده يا اضطرابي همواره هيجانات منفي را تجربه نمي‌كند و به‌طوركلي احساس مثبتي نسبت به خود و آينده دارد.

بهداشت رواني بالا يا پايين مي‌تواند تأثيرات بسياري را در زندگي فردي و خانوادگي هر شخص به همراه داشته باشد. براي مثال در شرايطي كه بهداشت رواني فرد در سطح مطلوبي قرار نداشته باشد اين موضوع بر ارتباط وي با همسر نيز تأثير گذاشته و مشكلات بسياري را ايجاد خواهد كرد. شايد بتوان گفت اهميت بهداشت رواني در ازدواج اينجا مشخص مي‌شود كه بهداشت رواني نامطلوب موفقيت زندگي زناشويي شما را نيز تحت تأثير قرار داده و از اين طريق شما را بيش‌ازپيش درگير افسردگي نمايد. درعين‌حال افرادي كه بهداشت رواني مطلوبي دارند مي‌توانند چالش‌هاي موجود در رابطه زناشويي خود را نيز به‌خوبي مديريت كرده و از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري كنند.

بهداشت رواني در ازدواج | راهكارهايي براي بهبود

با توجه به اهميت بهداشت رواني در ازدواج، يكي از سؤالاتي كه مطرح خواهد شد اين است كه چطور مي‌توانيم شرايط را به‌گونه‌اي پيش ببريم تا زندگي مشترك و بهداشت رواني ما و همسرمان در شرايط مطلوبي قرار داشته باشد؟ راهكارهايي كه در ادامه به آن‌ها اشاره مي‌كنيم مي‌توانند در اين زمينه تا حد زيادي به شما كمك كنند. براي آشنايي با برترين ملاك انتخاب همسر كليك كنيد.

1. مشاوره پيش از ازدواج را جدي بگيريد

سعي كنيد فرد مناسبي را براي ازدواج انتخاب نماييد. در شرايطي كه طرف مقابل شما به هر دليلي تناسب كافي با شما و خانواده‌تان را نداشته باشد مي‌تواند مشكلات بسياري را برايتان ايجاد كند. به همين خاطر توصيه مي‌شود جلسات مشاوره پيش از ازدواج را جدي بگيريد. مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك خواهد كرد تا با شخصيت طرف مقابل و آنچه مي‌بايست پس از ازدواج انتظارش را داشته باشيد آشنا شويد.

علاوه بر اين مشاورين در اين جلسات آموزش‌هايي را براي شيوه برخورد با طرف مقابل به شما آموزش مي‌دهند كه باعث خواهد شد برخي از مشكلات در زندگي شما به‌خوبي مديريت شوند. درنتيجه اگر به دنبال شرايطي هستيد كه يك رابطه موفق و سطح مطلوبي از بهداشت رواني در ازدواج را تجربه كنيد بهتر است به اين موضوع توجه كافي داشته باشيد. براي دريافت وقت مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

2. براي بهبود بهداشت رواني در ازدواج با يكديگر صحبت كنيد

يكي از تكنيك‌هايي كه مي‌تواند تا حد زيادي بهداشت رواني شما و همسرتان را تحت تأثير قرار دهد اين است كه مهارت صحبت كردن با يكديگر در شرايط مختلف را آموزش ببينيد. رفتارهايي مانند قهر كردن يا متوسل شدن به‌زور و پرخاش براي به كرسي نشاندن حرف‌ها به‌اندازه سكوت كردن‌هاي مداوم و بي‌توجهي به حقوقتان براي رابطه شما خطرناك خواهند بود. بهترين راهكار اين است كه در يك فضاي مناسب از نظر زمان و مكان خواسته‌هايتان را با همسرتان در ميان بگذاريد و نظرات او را نيز بشنويد. سعي كنيد با كمك يكديگر به يك نتيجه برسيد كه به نفع هردوي شما باشد.

3. احساس تعلق‌خاطر داشته باشيد

احساس تعلق‌خاطر نسبت به يكديگر و زندگي مشترك ازجمله موضوعاتي است كه مي‌تواند تأثير بسياري در بهداشت روان شما و همسرتان داشته باشد. به ميزاني كه شما به يكديگر علاقه داشته و براي بهبود رابطه و پيشرفت زندگي مشتركتان تلاش كنيد هردوي شما از روحيه بهتري برخوردار خواهيد شد. هر يك از ما نياز داريم تا احساس كنيم اطرافياني داريم كه به ما علاقه داشته و در سختي‌ها مي‌توانيم روي آن‌ها حساب كنيم. اگر شما و همسرتان چنين ديدگاهي نسبت به يكديگر و زندگي مشتركتان داشته باشيد قطعاً وضعيت بهداشت روان شما نيز بهبود پيدا خواهد كرد.

بهداشت رواني در ازدواج | زنگ خطرها

وجود برخي از مشكلات و الگوهاي رفتاري در زندگي شما و همسرتان باعث خواهد شد كه سلامت روان و زندگي عاطفي شما درخطر قرار بگيرد. برخي از اصلي‌ترين اين رفتارها را در ادامه با يكديگر بررسي خواهيم كرد. بهتر است در صورت مواجهه با هريك از آن‌ها با همسرتان راجع به آن صحبت كرده و درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد نمي‌توانيد از طريق صحبت با يكديگر نتيجه بگيريد از يك مشاور خانواده تقاضاي كمك كنيد.

1. توهين و بدرفتاري

توهين زوجين به يكديگر يا هرگونه رفتار پرخاشگرانه به‌شدت بهداشت رواني در ازدواج را تحت تأثير خود قرار مي‌دهد. بي‌احترامي به همسر در جمع يا خلوت به‌منزله از بين بردن عزت‌نفس و حرمت اوست. اين رفتار دلخوري‌هاي جدي را در زندگي شما ايجاد مي‌كند. زخم ها و دلخوري‌ها براي مدت‌ها ميان‌تان باقي مانده و باعث دلسردي خواهد شد.

2. روابط يك‌طرفه

روابط يك‌طرفه در اصطلاح به آن دسته از روابطي گفته مي‌شود كه در آن‌ها صرفاً يكي از طرفين به دنبال حفظ ارتباط زناشويي است. در اين شرايط صرفاً يكي از زوجين است كه همواره براي بهبود زندگي تلاش كرده، از اشتباهات طرف مقابل مي‌گذرد يا خود را با شرايط و خواسته‌هاي ديگري وفق مي‌دهد. اين موضوع در درازمدت سلامت روان فرد را تحت تأثير قرار داده و باعث مي‌شود تا او احساس ضرر كردن داشته باشد. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه چنين احساسي نسبت به همسر خود داريد با او صحبت كرده يا راجع به تغيير الگوهاي رفتاري خود از يك مشاور كمك بگيريد.

3. ايراد گرفتن

سطح بهداشت رواني در ازدواج تا حد زيادي تحت تأثير ايراد گرفتن دائم از همسر يا تشويق و محبت به او قرار دارد. يكي از زنگ خطرها براي بهداشت روان شما و همسرتان در زندگي مشترك اين است كه يكي از شما دائماً به دنبال انتقاد كردن از ديگري بوده و به عبارتي تلاش كند تا او را مشابه خواسته‌هاي خود از نو بسازد.

4. نداشتن احساسات مثبت

يكي ديگر از زنگ خطرهاي مهم اين است كه يكي از زوجين يا هردو احساس كنند زندگي مشترك براي آن‌ها خالي از احساسات مثبت و يكنواخت شده است. ازدواج و رابطه عاطفي با همسر يكي از اصلي‌ترين منابعي است كه مي‌بايست آرامش، دل‌خوشي و انگيزه زندگي را براي شما ايجاد كند. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد زندگي مشتركتان رنگ و بويي كه مي‌بايست داشته باشد را ندارد اين موضوع مي‌تواند تا حد زيادي شرايط روحي شما و همسرتان را تحت تأثير خود قرار دهد. در چنين شرايطي مي‌توانيد از يك مشاور خانواده براي ايجاد تغيير و تنوع در زندگي عاطفي خود كمك بگيريد.

در ادامه ازدواج هايي كه بايد در موردشان تامل بيشتري صورت بگيرند را آورده‌ايم.

پيامدهاي فقدان بهداشت رواني در ازدواج

1. بي‌كيفيت شدن رابطه عاطفي

همه ما ارتباط با كسي كه باعث تقويت احساسات مثبت مان مي‌شود را دوست داريم. و به همين نسبت از كساني كه ما را ناراحت مي‌كنند فاصله مي‌گيريم. وقتي شما يا همسرتان در كنار يكديگر پويايي و نشاط لازم را نداريد. به‌تدريج از يكديگر فاصله خواهيد گرفت. پس كيفيت رابطه عاطفي شما تحت تأثير قرار خواهد گرفت.

2. آسيب ديدن فرزندان

آسيب ديدن ارتباط عاطفي شما و همسرتان زندگي فرزندان و سلامت روان آن‌ها را نيز تحت تأثير قرار خواهد داد. رشد كردن در يك فضاي خانوادگي كه اطرافيان بامحبت با يكديگر برخورد مي‌كنند به‌مراتب متفاوت از شرايطي خواهد بود كه ارتباط ميان اعضا وضعيت مطلوبي نداشته باشد.

3. افزايش احتمال خيانت

يكي از دلايلي كه باعث بروز خيانت در ميان زوجين مي‌شود اين است كه آن‌ها احساس آرامش و محبت را در كنار هم تجربه نكنند. بيماري‌هاي روحي مانند افسردگي همسر يا ساير مسائلي كه بهداشت رواني در يك خانواده را تحت تأثير خود قرار مي‌دهند. ازجمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانند احتمال خيانت را در يك خانواده افزايش دهند.

4. جدايي

طلاق و يا طلاق عاطفي در شرايطي بروز پيدا مي‌كند كه زوجين احساس مي‌كنند حضور همسرشان باعث ناراحتي روحي آن‌ها مي‌شود. در شرايطي كه شما احساس كنيد با يك فرد نمي‌توانيد زندگي سالمي را تجربه كنيد احتمالاً به طلاق فكر خواهيد كرد و درصورتي‌كه به هر دليلي امكان اين موضوع وجود نداشته باشد به دنبال كاهش كيفيت ارتباط شما و همسرتان طلاق عاطفي را تجربه خواهيد كرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بهداشت رواني در ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

سؤالات متداول

بهداشت رواني در ازدواج تحت تأثير چه مسائلي قرار دارد؟

كيفيت ارتباط شما و همسرتان، توانايي زوجين براي صحبت و حل كردن مشكلات و همين‌طور اهميتي كه براي بالاتر بردن كيفيت زندگي مشترك قائل هستيد وضعيت بهداشت روان در ازدواج را مشخص خواهد كرد.

چه عواملي بهداشت رواني ازدواج را از بين مي‌برند؟

انتخاب فرد نامناسب براي زندگي مشترك، توهين و تحقير و همين‌طور يك‌طرفه شدن روابط ازجمله موضوعاتي هستند كه به بهداشت رواني ازدواج آسيب خواهند زد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/8  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

بعضي از بيماري هاي رواني آن‌قدر همه‌گير شده‌اند كه به‌احتمال‌زياد يكي از آن‌ها را در اطراف خود ديده‌ايد يا دير يا زود خواهيد ديد. گاهي اوقات آن‌قدر اين نشانه‌ها برايمان عادي شده كه آن‌ها را به‌عنوان يك بيماري رواني به‌حساب نمي‌آوريم. اين موضوع مي‌تواند خطر پيشرفت كردن اين بيماري‌ها را چندين برابر كند. يا در بيماري‌هايي مثل آلزايمر اگر به نشانه‌هاي اوليه توجه داشته باشيد تا حد زيادي مي‌توان جلوي پيشرفت بيماري را گرفت. حتي گاهي اوقات ما اصلاً متوجه نيستيم كه بيماري‌هاي جسماني مثل سردردهاي عصبي يا مشكلات گوارشي درواقع مشكلات عصبي هستند. به همين خاطر بهتر است همه ما بيماري هاي رواني شايع را بشناسيم و با ديدن اين نشانه‌ها در خود يا هريك از اطرافيان براي درمان آن‌ها اقدام كنيم.

 

منبع : بيماري هاي رواني

شايع‌ترين بيماري هاي رواني

افسردگي (depression)

افسردگي آن‌قدر بيماري شايعي شده كه نام‌هايي مثل بيماري قرن يا سرماخوردگي روحي به آن مي‌دهيم. اضطراب و تنش‌هاي زندگي در جامعه كنوني، در كنار زندگي‌هاي انفرادي بسياري از مواقع باعث افسردگي مي‌شوند. برخلاف تصور بسياري از ما افسردگي هميشه هم با احساس غم و گريه شروع نمي‌شود. از دست دادن علاقه به موضوعات مختلف، بي‌توجهي به نظافت شخصي يا از دست دادن اعتمادبه‌نفس ازجمله نشانه‌هايي هستند كه خبر از افسردگي مي‌دهند.

مشكل اينجاست كه افسردگي آن‌قدر در اطراف ما زياد شده كه ديگر توجهي به درمان آن نداريم. اين درحاليست كه اين بيماري هرگز به‌خودي‌خود خوب نمي‌شود. بي‌توجهي به درمان باعث مزمن شدن افسردگي يا برگشت دوره‌هاي ديگري از آن مي‌شود. به همين خاطر درصورتي‌كه نشانه‌هاي اين بيماري را در خود يا هريك از اطرافيان مي‌بينيد بهتر است هرچه سريع‌تر براي درمان اقدام كنيد. براي آشنايي با انواع افسردگي كليك كنيد.

بيماري هاي رواني | اضطراب فراگير

تنش‌هاي زندگي روزمره بيش از هر چيز مي‌تواند باعث بروز اضطراب باشد. اضطراب مي‌تواند به هر شكلي خودش را نشان بدهد؛ اما بيماري اضطراب فراگير يكي از شايع‌ترين آن‌هاست. مهم‌ترين نشانه اين بيماري درگيري ذهني با اكثريت مسائل روزمره است. شما در طول روز بارها و بارها و بدون اينكه خودتان بخواهيد درگير افكار منفي راجع به مسائل مختلف مي‌شويد. اين مسائل ساده‌ترين اتفاقات زندگي روزمره هستند. اتفاقاتي كه شايد اطرافيان حتي به آن فكر نكنند اما هر چيز ساده‌اي تبديل به يك دغدغه فكري در شما خواهد شد.

فوبيا يا ترس‌هاي مرضي

فوبي به معناي ترس شديد و غيرمنطقي از يك پديده است. رايج‌ترين فوبي‌ها ترس از حيوان، ارتفاع، پرواز، خون و جراحت هستند. فوبي معمولاً به دليل يك خاطره بد و يا نگاه كردن به رفتار ديگران شكل مي‌گيرد. گاهي اوقات اين بيماري به‌تدريج پيشرفت مي‌كند و بيمار از هر چيزي كه مربوط به موضوع اصلي ترسش باشد يا حتي شبيه آن باشد خواهد ترسيد.

بيماري هاي رواني | وسواس فكري-عملي

وسواس‌ها را به‌جرئت مي‌توانيم يكي از شايع‌ترين بيماري‌هاي رواني بدانيم. به‌طوركلي وسواس به معناي تكرار شدن غيرارادي يك فكر يا رفتار است. بيماراني كه درگير وسواس هستند معمولاً نمي‌توانند در مقابل افكاري كه وارد ذهنشان مي‌شود و يا وسوسه‌اي كه براي انجام يك رفتار دارند مقاومت كنند و بيشتر زمان روزشان را درگير اين افكار و رفتارها مي‌شوند.

به همين خاطر شايد بتوان وسواس را يكي از فلج‌كننده‌ترين بيماري‌هاي رواني دانست. بااين‌حال مشكل اينجاست كه بسياري از ما نشانه‌هاي وسواس را نمي‌شناسيم يا حتي آن‌ها را تشويق مي‌كنيم. براي مثال وسواس نظافت براي بسياري از خانم‌ها به معناي باسليقگي است. يا وسواس‌هاي مذهبي در يك بيمار به معناي مذهبي بودن شناخته مي‌شوند. به‌طوركلي اين قانون را در ذهن داشته باشيد كه اگر فردي نتواند در مقابل انجام يك رفتار مقاومت كند به‌احتمال‌زياد درگير وسواس شده است.

بيماري‌هاي جسماني سازي شده

گاهي اوقات اضطراب خود را به‌صورت بيماري‌هاي جسماني نشان مي‌دهد. اين شرايط بيشتر براي بيماراني پيش مي‌آيد كه نمي‌توانند احساسات خود را به‌راحتي بيان كنند. در اين حالت مشكلات جسماني درواقع فرياد كمك خواهي آن‌ها از اضطرابي است كه در درون خود احساس مي‌كنند. سردردهاي عصبي، مشكلات گوارشي، مشكلات تنفسي و به‌خصوص آلرژي‌ها در بسياري از مواقع به دليل اضطراب ايجاد مي‌شوند؛ يا حداقل با اضطراب شدت بيشتري پيدا مي‌كنند.

بيماري هاي رواني | اضطراب اجتماعي

كمرويي، خجالت يا نداشتن اعتمادبه‌نفس نام‌هايي هستند كه به اين بيماري داده مي‌شود. اضطراب اجتماعي همان‌طور كه از نام آن مشخص است بيماري است كه باعث مي‌شود موقعيت‌هاي اجتماعي براي شما اضطراب‌آور باشد. براي مثال دوست نداريد در جمع‌هاي جديد شركت كنيد. در ميان اطرافيان به‌سختي مي‌توانيد حرف زدن را شروع كنيد يا در پيدا كردن دوست و شروع يك رابطه ضعيف هستيد.

اگرچه بسياري از ما اضطراب اجتماعي را با ترس از سخنراني كردن در يك جمع بزرگ مي‌شناسيم اما اين بيماري مي‌تواند در بسياري از اتفاقات ساده زندگي ما رخ بدهد. با همه اين‌ها اضطراب اجتماعي به‌راحتي و در چند جلسه قابل‌درمان است. به همين خاطر اگر نشانه‌هاي اين بيماري را در خود يا هر يك از اطرافيان مي‌بينيد براي درمان از يك روانشناس كمك بگيريد.

ضعف در جرئت‌مندي

ناتواني در جرئت‌مندي بيشتر اوقات با اختلال اضطراب اجتماعي بروز پيدا مي‌كند، ولي گاهي اوقات هم ممكن است به‌تنهايي اتفاق بيافتد. بيماراني كه در اين موضوع ضعيف هستند نمي‌توانند به‌راحتي حق خود را از ديگران بگيرند. آن‌ها نمي‌توانند به‌راحتي (نه) بگويند يا زماني كه بحثي پيش مي‌آيد از حقوق خود دفاع كنند.

بيماري هاي رواني | اختلالات رفتاري

بسياري از ما رفتارهايي داريم كه مي‌خواهيم از آن‌ها خلاص شويم. پرخاشگري بيش‌ازحد، گوشه‌گيري و انزواطلبي يا رفتارهاي پرخطر و ناگهاني؛ اختلالات رفتاري به معناي مشكلاتي هستند كه خود را در رفتار شخص نشان مي‌دهند و مشكلات بسياري را براي او ايجاد مي‌كنند. معمولاً گفته مي‌شود كه رفتاردرماني بهترين روش براي درمان اين بيماري است. در اين روش سعي مي‌شود تا راه‌هايي براي كنترل احساسات به بيمار آموزش داده شود.

اختلالات خواب

شايد پس از افسردگي و اضطراب مشكلات خواب شايع‌ترين بيماري رواني باشد. اختلالات خواب گاهي اوقات در زمان يا كيفيت خواب پيش مي‌آيد؛ گاهي اوقات هم ممكن است مشكلاتي مانند راه رفتن در خواب، حمله خواب يا مشكلاتي ازاين‌دست براي بيمار پيش بيايد. ويژگي مشترك تمام اين اختلالات اين است كه آرامش بيمار را از بين مي‌برند و نمي‌گذارند خواب راحتي داشته باشد. اما بسياري از اختلالات خواب به‌خصوص بي‌خوابي يا پرخوابي به دليل ساير بيماري‌هاي رواني مثل اضطراب يا افسردگي اتفاق مي‌افتند. به همين خاطر بهتر است براي درمان مشكل اصلي اقدام كنيد. براي آشنايي بيشتر با اختلالات خواب كليك كنيد.

بيماري هاي رواني | سوءمصرف دارو يا مواد مخدر

اعتياد به داروها يا انواع مواد مخدر در سال‌هاي اخير تبديل به يك بيماري بسيار رايج شده است. شايد برايتان عجيب باشد كه اعتياد را در بين بيماري‌هاي رواني قرار مي‌دهيم. اما نكته اينجاست كه اعتياد علاوه بر جسم، ذهن و روان بيمار را هم درگير مي‌كند. تا وقتي‌كه وابستگي رواني از بين نرفته باشد خطر مصرف مجدد باقي خواهد ماند. به‌علاوه بعضي از مخدرها معمولاً فقط وابستگي رواني به همراه دارند و بيمار هيچ وابستگي جسماني احساس نمي‌كند. به همين خاطر است كه در كتاب راهنماي اختلالات رواني هم اعتياد يكي از بيماري‌هاي رواني محسوب مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با تعريف اعتياد كليك كنيد. در كل چند نشانه وجود دارد كه خبر از بيماري رواني اعتياد مي‌دهند:

  • پس از مدتي مقدار مصرف سابق براي فرد كافي نيست و براي او لذتي به همراه ندارد.
  • بيمار براي رسيدن به لذت سابق مجبور است مدام ميزان مصرف را افزايش دهد.
  • زمان زيادي در طول روز صرف پيدا كردن و استفاده از مخدر خواهد شد.

بيش فعالي و نقص توجه (ADHD)

بيش فعالي بيماري است كه به دليل بدكاري در مغز ايجاد مي‌شود. اين شرايط كه در سال‌هاي اخير افزايش بسياري هم پيدا كرده است؛ باعث مي‌شود بيماران همواره در حال تحرك و فعاليت باشند. در كنار اين جنب‌وجوش بيش‌ازحد و غيرعادي كودكان معمولاً درگير مشكلاتي مانند بي‌توجهي به مسائل يا فراموش كردن خيلي سريع آن‌ها هستند. توجه داشته باشيد كه اين اختلال مي‌بايست حداقل در دو محيط از سه محيط (خانه، مدرسه يا جمع دوستان) اتفاق بيفتد. در غير اين صورت نمي‌توانيم از تشخيص بيش فعالي براي كودك استفاده كنيم.

بيماري هاي رواني | اوتيسم

اوتيسم نام يك بيماري رواني است كه در سال‌هاي اوليه كودكي مشخص مي‌شود. اين بيماري مشكلات بسياري را براي فرد و به‌خصوص خانواده وي به همراه خواهد داشت. رايج‌ترين مشكل در تمامي اختلالات طيف اوتيسم اين است كه بيمار توانايي صحبت كردن بسيار محدودي دارد. علاقه به انجام رفتارهاي تكراري، بي‌ميلي به برقراري ارتباط به‌خصوص لمس شدن توسط ديگران از مهم‌ترين نشانه‌هاي اوتيسم هستند.

زوال عقل

زوال عقل يا دمانس نام بيماري است كه در سال‌هاي اخير نام آن را زياد مي‌شنويم. اين بيماري انواع مختلفي دارد كه شناخته‌شده‌ترين آن‌ها آلزايمر و پاركينسون هستند. در زوال عقل بخش‌هاي مختلف قشر خاكستري مغز از بين مي‌روند و به‌تدريج اين تخريب به بخش‌هاي ديگر زير قشري هم مي‌رسد. تا جايي كه بيمار به‌طوركلي توانايي‌هاي ذهني و بعد قدرت مراقبت از خود را از دست مي‌دهد و درنهايت دچار مرگ مي‌شود.

بيماري هاي رواني نادر اما عجيب

در كنار بيماري‌هايي كه از آن‌ها صحبت كرديم مشكلات ديگري هم وجود دارند كه اگرچه به اين اندازه شايع نيستند اما مي‌توانند زندگي بيمار را تحت تأثير خود قرار دهند. براي مثال بيماران دوقطبي، در كنار افسردگي گاهي اوقات هم شادي بيش‌ازحد يا مانيا را تجربه مي‌كنند. اين حالت باعث مي‌شود آن‌ها تا حد زيادي ارتباط خود را با دنياي واقعي از دست بدهند. براي آشنايي با برخي از بيماري هاي نادر روي لينك هاي زير كليك كنيد.

انواع اسكيزوفرني

انواع جنون

اختلالات خوردن

اختلالات هذياني

انواع اختلالات شخصيت صفات و ويژگي‌هاي غيرمعمولي هستند كه در نوجواني و جواني بروز پيدا مي‌كند و تا پايان عمر با بيمار باقي خواهد ماند. در كنار همه اين‌ها شايد نام اسكيزوفرني براي شما بيشتر نگران‌كننده باشد. در اين بيماري ارتباط بيمار با محيط اطراف تا حد زيادي قطع مي‌شود و نشانه‌هايي مثل توهم و هذيان در وي ديده مي‌شوند. به‌طوركلي راجع به بيماري‌هاي رواني بايد گفت هر زمان كه خود بيمار احساس ناراحتي مي‌كند بهتر است با يك روانشناس راجع به شرايط خود صحبت كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اختلالات رواني مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

شايع‌ترين بيماري رواني كدام است؟

افسردگي و بيماري‌هاي اضطرابي شايع‌ترين اختلالات رواني هستند.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : بيماري هاي رواني

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/8  ] [ ۰۴ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 1
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب